Akende pesemine suvel – mida teha ja mida kindlasti mitte teha?

Akende pesemine

Suvi on suurepärane aeg, et oma kodu aknad säravpuhtaks pesta. Päikesepaistelised päevad toovad esile kõik klaasipinnal olevad triibud ja plekid, mistõttu on suvine aknapesu eriti oluline. Siin on mõned näpunäited, mida järgida ja mida vältida, et tagada parimad tulemused.

Mida teha?

1. Ettevalmistus

Enne pesemist eemalda aknaraamidelt tolm ja mustus. Kasuta selleks pehmet harja või spetsiaalset tolmuharja, et vältida mustuse levimist kogu klaasile.

2. Kasuta õigeid vahendeid

Kvaliteetsed puhastusvahendid ja -tarvikud on eduka aknapesu võti. Soovitatav on kasutada mikrokiudlappe, kaabitsaid ja professionaalseid puhastusvahendeid, mis ei jäta triipe.

3. Pese jahedamal ajal

Parim aeg akende pesemiseks on hommikul või õhtul, kui päike ei paista otse akendele. Kuuma päikese käes kuivab vesi liiga kiiresti, jättes klaasile triipe ja plekke.

4. Pese ka raamid ja aknalaud

Ära unusta puhastada ka aknaraame ja aknalaudu. Need koguvad sageli mustust ja tolmu, mis võivad puhtale klaasile tagasi kanduda.

Mida kindlasti mitte teha?

1. Ära kasuta abrasiivseid puhastusvahendeid

Karedad puhastusvahendid ja svammid võivad aknaklaasi ja -raami kriimustada. Vali alati pehmed ja mitteabrasiivsed materjalid.

2. Ära pese aknaid kuuma ilmaga

Nagu mainitud, põhjustab otsene päikesevalgus vee kiiret kuivamist, mis jätab klaasile inetud triibud ja plekid.

3. Ära unusta turvameetmeid

Kui elad kõrgemal korrusel või pead pesema raskesti ligipääsetavaid aknaid, kasuta alati turvavarustust. Näiteks meie teenus sisaldab vajadusel tööde teostamist tõstukitelt, et tagada teie akende parem puhastamine ja meie töötajate turvalisus.

4. Ära kasuta liiga palju puhastusvahendit

Liigne pesuvahendi kasutamine võib jätta klaasile jääke ja muuta selle puhastamise keerulisemaks. Kasuta puhastusvahendit säästlikult.

5. Ära alahinda professionaalide abi

Kui aknapesu tundub liiga aeganõudev või keeruline, ära karda pöörduda professionaalide poole. Meie meeskond on valmis pakkuma kvaliteetset aknapesuteenust nii eramajade kui ka kortermajade puhul.

Miks valida meie teenus?

Pakume kiiret ja tõhusat aknapesuteenust, kasutades parimaid vahendeid ja meetodeid. Meie kogenud meeskond tagab säravpuhtad aknad, sõltumata akna asukohast või kõrgusest. Vajadusel kasutame tõstukeid, et jõuda ka kõige raskemini ligipääsetavate kohtadeni. Las meie professionaalne meeskond hoolitseb sinu akende eest, et saaksid nautida suve puhaste ja säravate akendega. Võta meiega ühendust ja küsi hinnapakkumine juba täna!

Loe ka neid

Sügisene lehtede koristamine – millal, miks ja kuidas?

Vihmaveerennid

Vihmaveerennide puhastamine – kuidas seda teha ja miks see on oluline?

Vastutuskindlustus – kindlustunne ja kaitse sinu kinnisvarale

Akende pesemine

Akende pesemine suvel – mida teha ja mida kindlasti mitte teha?

Kuidas tagada kestev tulemus fassaadihoolduses – enam kui lihtsalt pesu!

Tänavakivide kuivpuhastus – mida see endast kujutab?